Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Τραμπουκισμοί στη «Ζώνη»


√ Καταγγελία  του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης κατά του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ)
√ Αθλιες συμπεριφορές συνδικαλιστών του Περισσού και «λάσπη» κατά ανέργου συνδικαλιστή που διαφωνεί με το ΚΚΕ 
Την φασίζουσα, όπως την χαρακτηρίζουν συμπεριφορά του ελεγχόμενου από το ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά καταγγέλει με ανακοίνωση του το  Σωματείο  Εργατοϋπαλλήλων Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.
Με αφορμή την εισβολή και την παρεμπόδιση της διεξαγωγής της ψηφοφορίας που γινόταν στο δημαρχείο Περάματος στις 18 Μαρτίου (μέχρι και το ρεύμα έκοψαν, όπως σημειώνεται), η ανακοίνωση φωτίζει ανατριχιαστικές συμπεριφορές συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ , κάποιοι εκ των οποίων δεν δίστασαν να καταγγέλλουν γνωστό άνεργο συνδικαλιστή (που μάλιστα φιλοξενείται σε ξενώνα αστέγων!), ως δήθεν μίσθαρνο όργανο της εργοδοσίας!

Ολόκληρη ανακοίνωση – καταπέλτης κατά του ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) έχει ω΄ς εξής:
«Συνάδελφοι,
για άλλη μια φορά γίναμε μάρτυρες της φασίζουσας νοοτροπίας, που διακατέχει τη διοίκηση του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά ( ΠΑΜΕ). 
Την Κυριακή 18 -3- 2012, ημέρα διεξαγωγής των αρχαιρεσιών του Σωματίου μας και λίγο πριν αρχίσουν   οι καθόλα νομιμότατες διαδικασίες, παρουσία Δικαστικού Αντιπροσώπου, πενήντα περίπου τραμπούκοι της διοίκησης και  του ΠΑΜΕ, εισέβαλαν στο Δημαρχείο Περάματος όπου διεξάγονταν οι αρχαιρεσίες. 
Εκεί άρχισαν να προκαλούν με χυδαιότατο τρόπο ώστε να προκληθούν επεισόδια. Ευτυχώς τα μέλη του Σωματίου μας κράτησαν την ψυχραιμία τους και τα χειρότερα αποφθέχθηκαν προς το παρόν.
Βλέποντας ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος όλα αυτά τα γεγονότα και με αποκορύφωμα την κατάληψη της κεντρικής εισόδου του Δημαρχείου, με σκοπό την παρεμπόδιση της ψηφοφορίας, ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έφτασε μετά από μία ώρα περίπου.
Μαζί με το περιπολικό έφτασε στο Δημαρχείο και ο Αστυνομικός υποδιευθυντής Πειραιά, κος Κωστόπουλος, ο οποίος έδωσε εντολή να υπάρξει ελεύθερη πρόσβαση προς την κάλπη και αποχώρησε. Αποτέλεσμα όμως κανένα. Οι τραμπούκοι του ΠΑΜΕ συνέχισαν την κατάληψη, βρίζοντας χυδαία και απειλώντας τα μέλη μας που ήθελαν να ψηφίσουν, καταλύοντας έτσι κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας και συνταγματικών δικαιωμάτων.
Δεν σταμάτησαν όμως σε αυτό. Έκοψαν το ρεύμα της λειτουργίας των ασανσέρ (το οποίο αναφέρθηκε στους παρόντες αστυνομικούς και στον κο Κωστόπουλο) με αποτέλεσμα να επικρατήσει  χάος.   
Με γνωστή λοιπόν σε όλους, τη νοοτροπία του ΠΑΜΕ ότι, «όποιος δε συμφωνεί μαζί τους είναι εχθρός», εκτυλίχτηκαν απίστευτες σκηνές τρομοκρατίας και βίας,  με βρισιές, συκοφαντίες και λάσπη προς το σωματείο και ιδιαίτερα προς τον συνάδελφο Σερεβέτα Κώστα, τον οποίο προπηλάκιζαν σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ( από τις 8.00 έως 6.00 το απόγευμα).

Αν είχαν έστω και την παραμικρή ευθιξία για τις κατηγορίες τους,   ότι τα παίρνει από την εργοδοσία, θα έπρεπε να ντρέπονται γιατί όπως όλοι, έτσι και ο Σερεβέτας ο Κώστας, είναι χρόνια άνεργος γνωρίζοντας  πολύ καλά ότι εδώ και πολύ καιρό έχει κοιμηθεί σε κοντέινερ, αποθήκες και τώρα τελευταία σε ξενώνα αστέγων, ακριβώς δίπλα από την έδρα τους ( Εργατικό Κέντρο Πειραιά).  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ !!!
Συνάδελφοι
 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ της εξαθλίωσης από την τετράχρονη ανεργία   
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ στην όποια μορφή ΒΙΑΣ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ τον αγώνα που αρχίσαμε με στόχο να ξαναγυρίσουν οι δουλειές στην Ν/ΖΩΝΗ
ΕΞΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ¨ΠΑΜΕ¨ ΑΠΟ ΤΗ Ν/ΖΩΝΗ
ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ
                                                                       Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων 
                                                                                           Ν/Ζώνης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου